Willumsens Museum
For alle

ORD over FJORD festival åbner

09.09.22
Vi starter med et glas bobler, og derefter byder bibliotekschef, Mette Jonstrup, og byrådsmedlem, Michael Tøgersen, velkommen til dette års litteraturfestival i den smukke Reliefsal på Willumsens Museum.

Igen i år kan du få forrygende litterære oplevelser, når Frederikssund Bibliotekerne kræser for dig på litteraturfestivalen ORD over FJORD. På det skønne Willumsens Museum dukker nogle af dansk litteraturs mest spændende navne op og fortæller dig om deres nyeste værker.

Tag familie, venner og børn i hånden og kom og nyd det fantastiske program, som vi her har sat sammen til jer.

Det hele vil summe af spændende foredrag, boder, workshops, debatter, kunst og gode bogsnakke.

Velkommen til to dage med sanselige og indsigtsfulde, gratis oplevelser, der skruer op for livets farver.

I forbindelse med festivalen er der gratis adgang til muséet.