eReolen

eReolen

Adgang
Adgang hjemmefra
Ebøger, netlydbøger og podcast på dansk.

Danske ebøger, lydbøger og podcasts. Der er både skøn- og faglitteratur. Låneperioden er 30 dage.

Du kan låne op til 30 e-bøger og 30 lydbøger om måneden. Der er også titler, du altid kan låne. De kaldes "Ekstra lån" eller "Blå titler".

De midler, der er afsat til formålet fordeles i månedskvoter. På grund af den store interesse for materialerne kan de ske, at kvoterne er opbrugt inden månedens udløb. Så må du vente til næste måned, selvom du ikke har opbrugt din personlige kvote.

Kun for lånere bosat i kommunen.

Ekstra lån

Hvis du har opbrugt denne måneds kvote på eReolen, kan du stadig låne e-bøger og netlydbøger.

Der er flere tusind lydbøger og e-bøger, som ikke indgår i din månedlige begrænsning på eReolen. De er alle markeret med et blåt ikon på forsiden af bogen.

Det vil sige, at der altid er mulighed for at låne ekstra titler på eReolen. Du kan søge efter dem på eReolens forside og komme videre til alle de ekstra titler. Hvis du benytter dig af eReolens app skal du kigge efter kategorien 'Blå titler'. Hvis du ikke allerede benytter dig af eReolens app, kan du her finde en guide til, hvordan du får appen downloadet til din mobil eller tablet. Så kan du altid have litteratur med på farten, da du altid kan læse eller lytte offline.