Lån e-bøger og lydbøger på engelsk

eReolen Global indeholder over 8000 engelske e-bøger og netlydbøger.

På eReolen Global findes mange eBøger og lydbøger, som man kan benytte, når der skal læses engelsk.

Måske har du børn og unge derhjemme, som er i gang med hjemmeundervisning.
Der er titler både til børn, unge og voksne. Fra Young Adult til gode romaner, herunder krimier, fantasy, horror, Science Fiction og masser af spændende faglitteratur.
Til børn er indholdet primært henvendt til aldersgruppen 10-13, men der kan også findes bøger til de mindste.

eBøger til børn og teenagere

Lydbøger til børn og unge

Sprogkurser til mange forskellige sprog - måske du vil udnytte tiden, hvor du er hjemme til at lære sprog.

eReolen Global giver mulighed for

• at låne to bøger på samme tid OG du kan altid returnere bøgerne igen og låne nye uden begrænsning. Wuup wuup!
  • at låne bøgerne i 21 dage
  • at reservere udlånte bøger  -  du kan have to reserveringer ad gangen

Vejledning

1. Klik ind på ereolenglobal.dk, eller hent appen Libby på din tablet eller smartphone.
  2. Du skal være bosiddende i Frederikssund Kommune for at benytte eReolen Global hjemmefra.
  3. Webbrowser: Klik ind på ereolenglobal.dk i din browser, og vælg Frederikssund Bibliotekerne i menuen. Log på med dit bibliotekslogin.
    Anvend Adobe digital Editions, hvis du ønsker at downloade titler til din computer.
  4. App: Hent appen Libby, by Overdrive. Tilføj eReolen Global under "Library", og log på med dit bibliotekslogin.

Få hjælp i vejledningen til Libby

Quickguide til eReolen Global på dansk eller find hjælp på help.libbyapp.com.

eReolen Global - lån engelske bøger på eReolen Global

Oprindeligt skrevet af Frederikshavn Kommunes Biblioteker.