RBdigital

Læs tidsskrifter fra hele verden digitalt

Hvis man gerne læser tidsskrifter på bibliotekerne til dagligt, har vi et enestående tilbud. På bibliotekets hjemmeside kan man finde RBdigital.

Tidsskrifter

Der er en samling af især engelsksprogede magasiner og tidsskrifter fra hele verden.
Men der er også en håndfuld danske tidsskrifter, bl.a.: Spis Bedre, Alt om haven, DinVinGuide, Antik & Auktion Danmark, Alt om Videnskab og Vi unge.

Du kan låne mange forskellige magasiner fra hele verden i digitale udgaver. Det er både de hyggelige bladre-magasiner og mere hardcore faglige tidsskrifter.

Her i forårsmånederne er det oplagt, at læse om haven og der er heldigvis flere tidsskrifter, der kan berige med viden til dine grønne fingre.

Man kan hente læsestof om stort set alle emner.
Videnskab, mad, sport, hobby, nyheder, mode, psykologi, børn og meget, meget mere.
Prøv at tjek det ud :-)

Alt du skal bruge, er dit bibliotekslogin.
Kom i gang med RBdigital

RBdigital