Erik fra Skibby kunne godt holde varmen.
Erik fra Skibby kunne godt holde varmen.

Kreativ mand holdt varmen til Bibliotekets/Strikkeklubbens arrangement

Den første oktober bød Skibby Bibliotek i samarbejde med Bibliotekets Strikkeklub ca. 50 gæster på kaffe, garnbyt, besøg fra lokale garnentusiaster, stande og hyggeligt samvær.

Standene og faktisk hele arrangementet var en stor succes. Bibliotekar Marianne Hansen og Strikkeklubben langede masser af kaffe og hjemmebagt kage over bordet i den lidt kolde gymnastiksal i Skibby, hvor mange af deltagerne havde valgt at tage deres egne flotte kreationer på. Ikke mindst Erik Knudsen (på billedet) kunne da holde varmen!
 
Erik Knudsen, der selv har spundet garnet og strikket af det, frøs ikke til arrangementet og blev længe uden at fryse trods de nye 19 grader i offentlige bygninger (plejehjem undtaget). Erik fra Skibby, der aldersmæssigt ligger et sted i starten af firserne, blev flittigt fotograferet af strikkearrangementets andre deltagere og nød virkelig at få en strikkesnak ved kaffebordet. 
 
Sammen med 40 andre deltagere hørte Erik Knudsen også det spændende strikkeforedrag med Katrine Hannibal, der er medstifter af strikkefirmaet Önling, som medrivende og kompetent fortalte om bæredygtig strik og om at være iværksætter. 
 
Tre ribber i gymnastiksalen var fyldt med ”ufoer” – som strikkeentusiasterne kalder deres ufærdige projekter. Det var en sjov udstilling, og der var meget at snakke om foran ribberne.
 
Erik Knudsen er i øvrigt nu gået i gang med at strikke sig et gulvtæppe!

Hvis du nød dette arrangement, så vil det måske interessere dig, at Biblioteket den 1. december har booket broderist Trine Runge Jessen til at fortælle, om den skøre vej hun selv har taget for i dag at være blevet kendt som “hende med de broderede bandeord”. Læs mere via dette link: Badass broderi | Frederikssund Bibliotekerne

Materialer