Bolsjelæsning 2019

Fjorten 3. klasser læser sig til 2.071 bolsjer med Frederikssund Bibliotekerne

Tak til alle 3.-klasser, der slap læselysten løs og deltog i Frederikssund Bibliotekernes konkurrence i Bolsjelæsning 2019. Ved bolsjelæsning får hver klasse et bolsjeglas, og hver gang klassen har læst 50 sider, optjener de et bolsje i glasset. Fjorten 3. klasser deltog i Bolsjelæsning 2019 i uge 23 og 24 og læste tilsammen 103.558 sider.

Stort tillykke til 3.C fra Trekløverskolen, afdeling Falkenborg, der læste flest sider pr. elev i gennemsnit og vandt Bolsjelæsning 2019. Frederikssund Bibliotekerne overrakte en kagemand, en gavebog og klassens bolsjeglas til vinderne i onsdags. Alle deltagende 3. klasser får deres bolsjeglas retur til skolens kontor i uge 26.

Har du også lyst til at flexe dine læsemuskler hele sommeren? Kig forbi dit lokale bibliotek og læs dig til en bogpræmie med Sommerbogen.