Brugerundersøgelse

Frederikssund Bibliotekerne gennemfører frem til d. 28. april en brugerundersøgelse

Frederikssund Bibliotekerne gennemfører brugerundersøgelse og har brug for din deltagelse. Har biblioteket de tilbud, som du har lyst til at bruge? Møder du imødekommende medarbejdere?

Det er noget af det, biblioteket gerne vil høre brugernes mening om i den brugerundersøgelse, der foretages her i foråret 2019. Et stort udsnit af brugerne bliver inviteret direkte via mail fra analyse- og konsulentfirmaet Moos-Bjerre A/S.

Man kan også deltage i undersøgelsen her.

Brugernes input er vigtige

Feedback fra brugerne er vigtig for os, så vi kan udvikle os og blive bedre for at kunne imødekomme så mange af brugernes behov som muligt. Brugerundersøgelsen tager udgangspunkt i, hvad der har værdi for brugerne af biblioteket. Undersøgelsen kan give svar på, hvad forskellige brugergrupper, for eksempel børnefamilier, unge eller ældre, sætter pris på, og hvad der skal være i særligt fokus på de enkelte biblioteker.

Vind et gavekort

Det tager cirka fem minutter at udfylde skemaet, og du kan deltage i lodtrækning om 10 gavekort på 2 biografbilletter (20 billetter i alt). Undersøgelsen er udformet af det eksterne analysefirma Moos-Bjerre A/S og vil kunne sammenlignes med tilsvarende undersøgelser i andre kommuner.

Venlig hilsen,

Frederikssund Bibliotekerne

Yderligere oplysninger:
 Kirstine Lundsgaard , e-mail: klund@frederikssund.dk. Tlf. 47 35 30 22.