Brætspilscafé

For børn og unge

Er du vild med at spille brætspil, leve dig ind i eventyr og konkurrere med dine venner? Så kom og spil med, når Jægerspris Bibliotek åbner dørene for en sjov og hyggelig brætspilscafé for børn og unge.

Brætspilscaféen afholdes første gang torsdag d. 12. april kl. 15-17, og derefter kan du besøge den hver torsdag eftermiddag i samme tidsrum. Du kan blandt andet prøve kræfter med moderne klassikere som ”Ticket to Ride”, udfordre vennerne i ”King of Tokyo” eller samarbejde med dine medspillere om at redde verden i ”Pandemic”.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding. Du er velkommen uanset om du er garvet brætspiller eller nysgerrig nybegynder, og biblioteket sørger for te og brætspil.