​​​​​​​Tre stemmebokse i Borgercenteret er klar til at modtage vælgere, der ønsker at brevstemme. Foto: Frederikssund Kommune.
​​​​​​​Tre stemmebokse i Borgercenteret er klar til at modtage vælgere, der ønsker at brevstemme. Foto: Frederikssund Kommune.

Brevstem på biblioteket fra den 22. maj - 3. juni

Du kan brevstemme til det kommende Europa-Parlamentsvalg på alle biblioteker i den betjente åbningstid fra 22. maj til 3. juni. Se her hvordan og hvornår, du brevstemmer på dit bibliotek.

Der holdes valg til Europa-Parlamentet søndag den 9. juni 2024. Til Europa-Parlamentetsvalget, skal Danmark vælge 15 ud af Europa-Parlamentets 720 medlemmer.

Du kan brevstemme på Frederikssund Kommunes biblioteker fra henholdsvis 21. og 22. maj i den betjente åbningstid.

Brevstem allerede nu

Du kan ikke bruge dit valgkort, når du brevstemmer.

Når du brevstemmer skal du vise anden legitimation som kørekort, pas eller sundhedskort. Personalet beholder din legitimation, imens du afgiver din stemme - også hvis den ligger på din telefon.

Du kan altså godt brevstemme, FØR du modtager dit valgkort.

Her kan du brevstemme

Borgercenteret

Borgercenteret, Torvet 2 i Frederikssund.

I Borgercenteret kan du brevstemme i den betjente åbningstid fra mandag den 29. april til torsdag den 6. juni.

Se åbningstider for Borgercenteret og bibliotekerne på Frederikssund Kommunes hjemmeside:  https://www.frederikssund.dk/Politik/Valg/europaparlamentsvalg-9-juni-2024/brevstemme

Alle fire biblioteker i Frederikssund Kommune

På biblioteket i Frederikssund kan du brevstemme i den betjente åbningstid fra tirsdag den 21. maj.

På bibliotekerne i Skibby, Jægerspris og Slangerup kan du brevstemme i den betjente åbningstid fra onsdag den 22. maj, da tirsdage på disse biblioteker foregår ved selvbetjening.

På bibliotekerne i Skibby, Jægerspris og Slangerup kan du stemme frem til og med mandag den 3. juni. På biblioteket i Frederikssund kan du stemme frem til og med tirsdag den 4. juni.

Se åbningstider på Frederikssund Bibliotekernes hjemmeside: Biblioteker og åbningstider | Frederikssund Bibliotekerne

Du kan ikke brevstemme på bibliotekerne 2. pinsedag (20. maj) og Grundlovsdag (5. juni).

Hjælpemidler til stemmeafgivning

For synshandicappede er der mulighed for at bruge forskellige hjælpemidler – både på valgdagen, men også ved afgivelse af brevstemme. Læs mere om dette på vores side om hjælpemidler ved valget.

https://www.frederikssund.dk/Politik/Valg/europaparlamentsvalg-9-juni-2024/hjaelpemidler-til-stemmeafgivning

Mere om valget

Hvis du vil vide mere om f.eks. muligheden for at blive overflyttet til et andet valgsted, muligheden for at stemme i hjemmet, kørsel til valgstedet eller andet vedrørende EU-valget, så finder du det hele på kommunens valgside: https://www.frederikssund.dk/Politik/Valg/europaparlamentsvalg-9-juni-2024

Tags