Få en bogpose eller hent dine bestillinger

Har du reserveret bøger - eller skal vi pakke en bogpose til dig og din familie? Læs her hvordan du bestiller og henter.

En bogpose bestiller du via vores formular. Du kan hente din bogpose, når du får besked om, at den er pakket klar til dig.

Du kan også vælge at få pakket det som du i forvejen bestilt/reserveret, der står klar til dig.

NBDet er kun muligt at afhente reserveringer, hvis du har bestilt afhentning vha. formularen, og du har modtaget et afhentningsnummer på din bogpose.

Du finder formularen og flere informationer på siden www.bibliotekerne.frederikssund.dk/bogposer

Ønsker du at vente med at hente dine reserveringer til efter vi åbner igen? Bare rolig - vi lader dine reserveringer blive stående til 1 uge efter vi åbner igen.

Når du har bestilt en bogpose kan den hentes på disse tider:

Åbningstider lokalbibliotekerne: Jægerspris, Skibby, Slangerup

Mandag 13 – 15

Onsdag 10 - 12

Torsdag 16 – 18

Åbningstider Frederikssund (Kulturarkivet):

Mandag og torsdag 16 – 18

Onsdag 10 - 12

Tirsdag og fredag 13 - 15

Vi glæder os til at betjene dig.
Uanset om du er løbet tør for gode billedbøger til oplæsning for dine børn, søger en spændende krimi eller mangler en film til en aften i sofaen, kan du bestille en Bogpose.