Forårsprogram 2018

Frederikssund Bibliotekernes program for foråret 2018 er i luften.

Programmet er pakket med gode oplevelser, og vi håber, både børn og voksne vil få glæde af de mange tilbud.

Med mindre andet er angivet, skal du altid booke billet til vores arrangementer. Dette gøres via vores hjemmeside, hvor du finder en liste med alle arrangementer i højre side. Du kan også ringe eller henvende dig på dit lokale bibliotek, hvor personalet vil hjælpe dig.
Har du booket en billet, men bliver forhindret i at deltage, så husk at afbestille, så en anden kan få glæde af billetten. Ved betalingsarrangementer betaler du med dit dankort og printer din billet hjemme eller får den sendt til din mobil. Billetter refunderes kun ved aflyste arrangementer.

Vi glæder os til at se jer.

Eller som pdf:

Under temaet "På X og Tværs" indleder de tre kulturinstitutioner, Frederikssund Bibliotekerne, Kulturhuset Elværket og Kulturhuset Rejsestalden, nu et samarbejde.