Lydavis

Vil du være med til at producere lydavis? Så har Frederikssund Bibliotekerne brug for dig!

Alle skal have mulighed for friske nyheder fra deres lokale område. Derfor udsender Frederikssund Bibliotekerne hver uge en lydavis på en CD, som kommer med posten.

Vil du hjælpe med at lave lydavisen, hører vi gerne fra dig. Lydavisen produceres hver uge, med undtagelse af en sommer- og en juleferie, og udsendes til borgere i Frederikssund Kommune.

Arbejdet med lydavisen foregår hver onsdag formiddag kl. 9 til ca. 12 på Frederikssund Bibliotek, og man arbejder i et team på 4-5 personer, hvor hvert team møder hver anden uge – og vi har det rigtig hyggeligt!

Arbejdsopgaverne vil primært være indlæsning samt indspilning og kopiering til cd.

Man er således aldrig alene om opgaven, og oplæring vil finde sted af nogle af vores dygtige og erfarne frivillige.

Har du en i din familie eller omgangskreds, der er blind eller svagtseende, eller måske bare ikke orker at åbne en avis mere, så kontakt os. Det er gratis at modtage lydavisen.

Hvis du er interesseret, eller vil høre nærmere, så kontakt Merry Hvass Kruse, tlf. 20 52 23 43 eller Tine Lindgreen, tlf. 47 35 30 23 eller send en mail til mkrus@frederikssund.dk.