Sommerbogen 2018
Sommerbogen 2018

Sommerferie er lig med Sommerbogen!

Læs masser af bøger i din ferie

Fra den 16. juni og hele sommerferien kan alle skolebørn fra 0. – 10. klasse deltage i Sommerbogen 2018.

Reglerne er enkle

  • Anmeldelsesfolderen til Sommerbogen kan du få på alle Frederikssund Bibliotekerne.
  • Så skal du bare låne 3 bøger, tegneserier, film eller spil og læse eller se eller spille dem.
  • Skrive kort, hvad de handler om, og hvad du synes om dem. Du kan også optage en anmeldelse på din mobiltelefon eller tablet og vise den til bibliotekaren.
  • Når du har lavet 3 anmeldelser, får du en bog i præmie af biblioteket.
  • Du kan deltage 1 gang.

Sommerbogen varer til 26. august, så alle kan nå at være med, selv om du skal på ferie.

Bag konkurrencen står landets folkebiblioteker, og Sommerbogens fornemmeste opgave er at fastholde børns lyst til at læse og dermed øve læsefærdighederne i den lange skoleferie. Børnebibliotekarerne er lige nu parate til at hjælpe feriebørnene med at få de bedste læseoplevelser.

På Frederikssund Bibliotekerne har vi både nye bøger og klassikere, bøger om kærlighed, bøger der er hylende morsomme, bøger om sport, krimi, fantasy, fagbøger, ungdomsbøger og meget mere, så ALLE børn kan få stillet deres læselyst.

Tag også et kig på EreolenGo.dk -bibliotekets tilbud om streaming af bøger. Her kan børnene gå på opdagelse i et stort udvalg af e-bøger og netlydbøger, som kan lånes og læses på tablet, mobil eller computer.

Tjek også gratisborneboger.wordpress.com, en læsekampagne som børnebogsforfatterne Benni Bødker, Jan Kjær, Henrik Einspor, Ellen Holmboe, Bo Skjoldborg og Morten Dürr står bag. Her finder du 20 gratis ebøger med alt fra skræk, fantasy og humor til zombier, Nomer og forbyttede tissemænd. De kan læses kvit og frit resten af skolernes sommerferie. Ingen login, ingen tilmeldning, det er bare om at få næsen ned i en bog!

Lad dig inspirere af bøgerne herunder, eller kom ned på biblioteket og spørg bibliotekarerne til råds.

Materialer