Tag på dit livs date

Måske finder du bogen i dit liv

I anledning af, at februar er måneden, hvor vi fejrer Valentine's Day, vil vi præsentere nogle af de superlækre singler, vi har på hylderne. Vi har noget for enhver smag, og her er et lille udvalg:

  • Marcia Willett: Svanesang: Hvis du skal være min kæreste, skal du vide, at du får hele min store familie med i købet, for jeg er et udpræget familiemenneske. Du skal derfor kunne acceptere hele min slægt samt alle de hemmeligheder, vi bærer på. 
  • Emily Brontë: Stormfulde højder: Jeg er på udkig efter en, der ligesom jeg, er klassisk dannet og har sans for drama, romantik og store lidenskaber. Jeg er storladen og intens, så du må ikke være bange for at give dig hen til de helt store følelser. 
  • Ursula Poznanski: Fem: Hvis du deler min interesse for og fascination af makabre mordgåder, så lad os mødes og se, om det ikke skal være os to. Du skal helst ikke være bange for blod og seriemordere, for så bliver jeg nok for meget af det gode. 
  • Audrey Carlan: Calendar Girl: Jeg er en fræk og varmblodig pige, der oser af sex og erotik. Jeg tiltrækkes hovedsagelig af unge, rige og flotte mænd. 
  • John Ajvide Lindqvist: Menneskehavn: At date mig er ikke for sarte sjæle. Nok bor jeg på en smuk skærgårdsø, men mine indre dæmoner har det med at tage magten fra mig. Så jeg vil kun mødes med en, der kan klare mosten, så jeg ikke endnu engang skal miste en, jeg har kær. 
  • Jessie Burton: Min muse: Jeg er romantisk anlagt og meget interesseret i kunst og Spaniens historie i 1930'erne. Jeg er underholdende og lidt uforudsigelig og du vil ikke kede dig i selskab med mig.   
  • Chad Kultgen: En helt almindelig han: Er du til meget "mandede" mænd, og har du lyst til at høre, hvad der foregår i mit hovede, råt for usødet, så er jeg måske noget for dig. Du skal kunne klare at høre om mine mange og til tider lidt specielle fantasier om det andet køn. 
  • Sofia Lundberg: Den røde adressebog: Er du til hjemlig hygge og savner du et lunt, morsomt og kærligt selskab? Så må vi bestemt mødes. Jeg er en ældre kvinde, men alder er jo kun et tal. Og til gengæld kan jeg en masse gode historier, for jeg har oplevet en hel del i mit liv. 
  • Jesmyn Ward: Syng, levende og døde, syng: Jeg er født i Sydstaterne og er et mørkt, mystisk og betagende bekendtskab. Jeg er smuk som få, både indvendig og udvendig. Du skal dog være forberedt på at jeg også kan være grum og ikke nødvendigvis opløftende selskab. 
  • Elin Hilderbrand: Den perfekte dag: Jeg siger det som det er: Jeg er en rigtig girly girl med alt hvad det indebærer. Jeg er sød, sjov og sprudlende, og jeg elsker glamour, drama og skandaler. 

Mød disse og mange flere dejlige singler på biblioteket. Ved du ikke helt, hvad du er ude efter, står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde dit perfekte match. 

Materialer