Jeg er ny låner

Velkommen som låner på Frederikssund Bibliotekerne.

Frederikssund Bibliotekerne består af fire biblioteker i Frederikssund, Jægerspris, Skibby og Slangerup. Du kan låne og aflevere på alle fire biblioteker. Bemærk, at bibliotekerne i Jægerspris, Skibby og Slangerup delvist er åbne/selvbetjente biblioteker, hvilket giver dig længere åbningstider.

Hvis du bruger Log ind øverst til højre på hjemmesiden, kan du altid følge dine lån, reserveringer og afleveringsfrister.
Via dette link: E-materialer - har du adgang til f.eks. Ebøger og netlydbøger.

Download bibliotekets app "Biblioteket" via App Store eller Google Play Butik. Her kan du søge, reservere, låne og blive inspireret. App’en hjælper dig også med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer, så du kan undgå gebyrer.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Se bibliotekets kontaktinformationer nederst på hjemmesiden.

Er du endnu ikke oprettet som låner?

Er du over 18 år, så kan du oprette dig som ny låner med NemId/MitID og få adgang til vores onlinetilbud med det samme. Opret mig som ny låner.

Børn under 18 år skal have en samtykkeerklæring fra deres forældre eller værge for at kunne låne på biblioteket. Som forælder eller værge hæfter du økonomisk for dit barn, og du bedes derfor udfylde en samtykkeerklæring. Samtykkeerklæringen kan udfyldes digitalt, og du finder den her: Samtykkeerklæring.

Bemærk, at et nyt vindue åbner med NemID og hvis du ikke har opsat din Digitale Post korrekt endnu, så vil du i forbindelse med login blive stillet overfor spørgsmål om dette.


NB: Vi har oplevet at nogle brugere ender i et loop og ikke er i stand til at sætte Digital Post korrekt op. Hvis dette sker, så henvend dig på biblioteket, hvor du kan udfylde en formular. 


Du kan også printe samtykkeerklæringen ud som pdf her: Samtykkeerklæring som pdf.

Reglement - Biblioteker/åbningstiderGebyrtakster - Privatlivspolitik