Brætspil
Brætspil

Om dette arrangement

Tid
18:30 - 20:30
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle
Teater, musik & film

BRÆTSPIL FOR ALLE

30.04.24
Kom til brætspilsaften på Frederikssund Bibliotek, hvor vi skal spille ”Takenoko” og ”Copenhagen”. Vi står klar til at introducere og guide alle spillere i spillets regler. Du skal bare dukke op, så skal vi nok sørge for, at reglerne bliver forklaret og at spillene, samt kage, kaffe og te står klar.

Kom til brætspilsaften én gang om måneden på biblioteket, hvor brætspilsguruer introducerer og guider spillere i gode brætspil, som du kan spille med din familie og dine venner.

Denne aften har vi udvalgt spil med mekanikken “tilelaying”. Det drejer sig om ”Takenoko” (2011) og ”Copenhagen” (2018).

Spillene har forskellig sværhedsgrad og tema, så hvad enten du er ubevandret eller erfaren med brætspil, kan du sagtens være med.

Vi mødes på Frederikssund Bibliotek kl. 18:30 – 20:30, hvor vi står klar med brætspil, kaffe, te og kage.

Vi inviterer alle til at komme sammen med andre eller alene. Vi har plads til alle, der har lyst til at være en del af fællesskabet.

Og du behøver ikke tilmelde dig – du skal bare dukke op!

Du kan også blive medlem af facebooksiden, “Brætspil i Frederikssund”, hvor et uforpligtende fællesskab af lokale brætspilsinteresserede er samlet.

I gruppen deler biblioteket løbende nyheder om indkøb af brætspil, arrangementer, m.v. Det er også muligt at bruge gruppen, hvis man leder efter andre, som man kan spille brætspil med.

Dette arrangement er en del af en arrangementsrække.

Næste arrangement foregår tirsdag den 28. maj, hvor vi skal spille spil, der finder sted på Mars – ”Terraforming Mars” (2016) og ”Mission: Red Planet” (2019).

Arrangementerne afholdes hver måned måneden kl. 18:30-20:30 på en tirsdag.

  •  

Materialer