App'en 'Biblioteket'

App’en "Biblioteket" er hele dit bibliotek samlet i en app. Her kan du søge, reservere, blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer. Hele dit bibliotek i én app.
HVAD KAN DU MED APP’EN?
'Biblioteket' har et brugervenligt design og funktionerne er fleksible. Med app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden.
Søg, login, reserver, bliv inspireret og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det i app’en, hvor du bliver henvist til vores hjemmeside og opretter dig med NemID.
 
BLIV INSPIRERET !
'Biblioteket' er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis nyheder fra eReolen, personlige fortællinger, børnenes univers, temalister efter aktuelle emner og meget mere.
 
SØG PÅ TVÆRS AF ALT !
Med 'Biblioteket' kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.
Du kan filtrere dit søgeresultat alt efter om det skal være børne- eller voksenmaterialer, sprog og litterær form. Du kan også angive, at det skal være lix 20 eller passe til 8-11 årige. 
 
GLEMTE DU AT AFLEVERE?
No problem! 'Biblioteket' sørger for, at minde dig om, når dit materiale snart skal afleveres og ligeledes, når lånetiden er overskredet. Med beskeder fra app’en bliver du hele tiden holdt opdateret og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. 
 
GEBYRER
Hov, glemte du alligevel at aflevere til tiden? Det resulterer desværre i et gebyr og det kan du nemt betale via MobilePay i app'en.
denne side kan se hvordan du betaler dit mellemværende.

App logo
HENT DEN I APP STORE ELLER I PLAY BUTIK
Når du henter app’en i App Store eller Play Butik, skal du vælge din kommune og så er du igang. Login er det samme, som du bruger på vores hjemmeside og på biblioteket.
 
PROBLEMER?
Hvis du støder på udfordringer eller fejl i app'en, så giv os endelig besked. Du må meget gerne tage et skærmprint og sende i en mail til bibliotekerne@frederikssund.dk, så er det nemmere for os at hjælpe :-)