billede af email

Vi tilbyder onlinebetjening i lukkeperioden

Selvom Frederikssund Bibliotekerne i disse uger har lukket for fysisk adgang til biblioteket, så er der stadig masser af hjælp at hente.
I lukkeugerne sidder bibliotekets personale hver mandag til fredag mellem kl. 10-16 klar til at besvare spørgsmål og henvendelser fra kommunens borgere.

Mangler du anbefalinger til gode børnebøger, letlæsningsbøger eller børnefilm?
Så kan bibliotekets børnebibliotekarer hjælpe dig med tips og henvisninger til eReolen Go, Filmstriben og andre gode databaser målrettet børn.
Voksne kan selvfølgelig også få hjælp til at finde de rigtige bøger, lydbøger og film.

Har du brug for hjælp til opgaveskrivningen, kan biblioteket guide dig til de mange databaser, som er tilgængelige på siden: Til alle elever og studerende samt For studerende.

Du kan også få hjælp til at blive oprettet som låner.

Du kan kontakte biblioteket ved at sende en mail til vagt1@frederikssund.dk med dit spørgsmål.