På X og tværs af kontinenter

Kulturhuset Elværket
Ved Kirken 6
3600 Frederikssund
For alle
Foredrag & debat

På X og tværs af kontinenter. Til søs med Mikkel Beha. UDSOLGT!

29.01.18
OBS! Arrangementet er udsolgt.

Under temaet "På X og Tværs" indleder de tre kulturinstitutioner, Frederikssund Bibliotekerne, Kulturhuset Elværket og Kulturhuset Rejsestalden, nu et samarbejde.

Siden Mikkel var helt lille, har eventyret og rejserne til søs været en stor del af hans liv. En aften med Mikkel er en rejse ud i den store forunderlige verden, og alle de udfordringer der følger med, når man slipper fortøjninger til den velkendte hverdag og tager på eventyr. Mikkel fortæller om at rejse med børn, om mødet med fremmede kulturer og glæden ved at krydse de store oceaner. Men også om det hårde slid, det indimellem kan være, for at få sine drømme til at gå i opfyldelse. Mikkel viser billeder fra et langt liv på verdenshavene og klip fra TV-serien ”Kurs Mod Fjerne Kyster”, og fortæller om alt det, man ikke ser på TV.

Mikkel er en engageret og levende fortæller, der med stor glæde deler ud af de mange oplevelser køjesækken er fyldt med, efter at have rejst verdenen tynd med sin familie.