Guidet fælleslæsning
Guidet fælleslæsning

Om dette arrangement

Tid
14:30 - 16:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Alle
Samtale-café

Guidet fælleslæsning for demensramte

27.02.24
Kom og få en unik oplevelse, når Frederikssund Bibliotekerne igen inviterer til Guidet Fælleslæsning for demensramte otte eftermiddage i foråret fyldt med refleksion og fællesskab.

Dyk ned i en verden af ord, kunst og musik! 

Kom og få en unik oplevelse, når Frederikssund Bibliotekerne inviterer dig til otte eftermiddage fyldt med refleksion og fællesskab. 

Guidet fælleslæsning for demensramte med kulturformidler Dennis Odgaard. 

Arrangementet foregår over otte tirsdage fra den 27. februar til den 16. april fra kl. 14:30 – 16:00.

Tirsdagene er: 27. februar - 5. marts - 12. marts - 19. marts - 26. marts - 2. april - 9. april og 16. april 2024.

Når du tilmelder dig dette arrangement, tilmelder du dig alle mødegangene. 

Dennis vil tage dig med på en rejse gennem en verden af ord, kunst og musik. Dette er ikke bare oplæsning; det er en dybdegående samtale om menneskets kreative udtryk, samt hvilke følelser, refleksioner og associationer det skaber, når vi sammen dykker ned i sange, noveller og malerier. 

Fra Sang til Sjæl 

Vi starter dagen med en sang, der vil vække dine sanser og sætte tonen for aftenens begivenheder. Sangen er porten til følelser og minder, og vi vil udforske dens betydning. 

Litterær Næring

Dennis vil læse en kort novelle op, der vil udfordre vores tanker og sætte gang i minderne. Vi vil dykke ned i novellens dybder og dele vores refleksioner som gruppe. 

Maleriets Magi  

Et maleri siger ofte mere end tusind ord. Vi vil udforske et kunstværk og lade os inspirere af farver, former og stemninger. Maleriet vil fungere som vores visuelle katalysator for at skabe egne indtryk og samtaler. 

Fællesskab og Diskussion 

I løbet af dagen åbner vi op for diskussion og deling af vores tanker og følelser. Dette er ikke kun en oplevelse for individet, men også en mulighed for at skabe forbindelser og dybe samtaler med andre demensramte. 

Deltag i denne enestående mulighed for at udforske kulturelle udtryk på tværs af discipliner. Udtryk, som sætter gang i hjerneaktiviteten i fællesskab med andre.

Dette arrangement er forbeholdt demensramte!

Tilmelding er påkrævet, da antallet af pladser er begrænset. Så skynd dig og tilmeld dig eller din pårørende her på Frederikssund Bibliotekernes hjemmeside. 

Tilmeld dig nu og bliv en del af noget særligt

Vi glæder os til at se dig! 

Har du spørgsmål eller brug for yderligere information?

Kontakt kulturformidler Dennis Odgaard på tlf. 21 63 29 62 eller på email: dodga@frederikssund.dk