Bogforside

Hvor doven kan man være?

Mangler du en god, underholdende bogserie, du kan læse højt for dine børn - eller som de selv kan læse? Så bliver du ikke skuffet af forfatter Jesper Wung-Sungs sjove børnebøger om de to dovne, men alligevel driftige, drenge Jeppe og Jacob.

Jeppe og Jacob er to drenge, der ifølge forfatteren Jesper Wung-Sung ikke bare springer over, hvor gærdet er lavest. De venter på at gærdet flytter sig. Samtidig er de slikmunde af rang.

Problemet er, at den mængde slik, flødeboller, is, kager, toasts og hotdogs de to drømmer om, desværre ikke bare kommer flyvende ind i munden på dem. Det ville ellers være et totalt drømmescenarie.

Derfor er de altid på jagt efter nemme penge. Det går bare sjældent efter planen, og det er utroligt, hvor hårdt det faktisk kan være at ligge på den lade side. 

Indtil videre er der skrevet fem af hinanden uafhængige bøger om det opfindsomme, men særdeles dvaske brødrepar. Bøgerne er på ca. 35 sider og er inddelt i kapitler.  De er gennemillustrerede af Mikkel Straarup Møllers sjove tegninger og fungerer godt som oplæsning fra ca. 7 år og som selvlæsning fra ca. 10 år. 

Anbefales herfra bibliotekerne ;)

Materialer